Super Persis

Super Persis

Najaar 2014 heeft eigenaar de van oorsprong Turkse buurtsupermarkt op de Oude Vlijmenseweg overgenomen. Sindsdien is er veel veranderd in de winkel en die ontwikkelingen gaan nog steeds door.

Vanwege de Perzische achtergrond is de eerste verandering geweest dat het assortiment werd uitgebreid met heel veel Perzische producten.  Dat is vrij uniek in Nederland en daarom hebben wij ook veel Iraanse klanten, die vaak van heinde en verre komen voor heel specifieke producten.

Daarnaast hebben wij veel klanten uit de buurt, voor wie de winkel een gezellige ontmoetingsplaats is waar ze hun verse brood, vlees en groenten kunnen kopen.

Verder zijn er veel klanten die de winkel ontdekken omdat ze nieuwsgierig zijn naar nieuwe smaken en culturen of op zoek zijn naar een bepaald ingrediënt voor een recept. Ze ontdekken de prettige sfeer en servicegerichtheid van ons personeel. Wij doen er alles aan om onze klanten het gevoel te geven welkom te zijn.

Onze klanten mogen proeven van onze gerechten en er staat altijd thee klaar in een mooie samowar in de winkel. Wij helpen met het vinden van de juiste ingrediënten of bij de zoektocht iets nieuws te ontdekken. We zijn geïnteresseerd in de laatste kooktrends en recepten en hebben altijd een stapeltje kookboeken klaar liggen om even iets op te zoeken of om inspiratie op te doen. Onze voornaamste focus ligt daarbij op de keukens uit het Midden- Oosten en op het koken met verse en gezonde producten.

We hebben meer dan 125 soorten kruiden en specerijen in ons assortiment. Ook verkopen we o.a. noten en gedroogd fruit. Ingrediënten die tegenwoordig ‘superfood’ genoemd worden zijn vaak al eeuwen lang een bekend ingrediënt in de Perzische keuken, en zijn dus vanzelfsprekend aanwezig in onze winkel.

De laatste ontwikkelingen in de winkel zijn dat ons assortiment steeds verfijnder wordt met heerlijke kwaliteitsproducten en dat de afdeling hapjes en huisgemaakte maaltijden wordt uitgebreid. Naast de winkel hebben we onze service verbreed met een lunchservice en een uitgebreide catering.