Catering

Heeft u gasten of een feest? Een vergadering of trainingsdag met uw bedrijf?  Wij verzorgen graag de catering voor u. Voor zowel evenementen en zakelijke catering als voor particuliere catering is er  in overleg  heel veel mogelijk. Van een schaal met hapjes die u in de winkel kunt ophalen tot geheel verzorgde buffetten voor grote gezelschappen. Wij zorgen voor bijzondere smaken en een sfeervolle presentatie.

We hebben een breed, gezond aanbod uit de multiculturele keuken op ons menu staan. We zijn gespecialiseerd in de keukens van het Midden-Oosten, met name de Perzische keuken, met een rijkdom aan geuren en smaken. We zijn trots op onze Perzische huiskokkin die van elke maaltijd een authentieke culinaire beleving weet te maken.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

De prijs is afhankelijk van uw wensen.

Naast onze catering waarvoor u een afspraak kunt maken, verkopen wij ook elk weekend huisgemaakte maaltijden en onweerstaanbaar lekkere gegrilde kip in de winkel. Daarvoor geldt : op =op.

Reserveren kan via whatsapp 06 -49902991

Voor uw lunch kunt u broodjes en salades bestellen bij onze lunchservice.  Wanneer u ’s ochtends bestelt, bezorgen wij rond lunchtijd een heerlijke lunch met een glimlach !